Unos podataka u središnji registar

Obavještavamo članove Udruge da će nakon sklapanja Ugovora između Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Hrvatske udruge uzgajivača športskih konja o međusobnoj suradnji koji se odnosi na preuzimanje provedbe provođenja uzgojnog programa u nadležnosti Vašeg uzgojnog udruženja, sve poslove vezane uz unos podataka u središnji registar vršiti Udruga.

Više informacija bit će objavljeno nakon sklapanja Ugovora.

Sjednica Izborne skupštine Udruge 2019.

Dana 7. 9. 2019. održana je sjednica Izborne skupštine Udruge u Križevcima na Visokom gospodarskom učilištu, na Ratarnici (Ergela). Na sjednici je izabran predsjednik Udruge i radna tijela, te je usvojen program rada za naredno mandatno razdoblje. Zapisnik sa Skupštine možete skinuti ovdje.

Saziv Izborne skupštine 2019.

Predsjednik Hrvatske udruge uzgajivača športskih konja Zagreb, sukladno članku 22 Statuta Udruge, donosi

SAZIV
IZBORNE SKUPŠTINE

 Sjednica Izborne skupštine Udruge održati će se 7. rujna 2019. u Križevcima na Visokom gospodarskom učilištu, na Ratarnici (Ergela) s početkom u 11 sati.

Predloženi dnevni red možete skinuti ovdje.

5. savjetovanje uzgajivača konja

Hrvatska poljoprivredna agencija u suorganizaciji sa Udrugom uzgajivača konja hrvatski toplokrvnjak, dana 9. ožujka 2018. godine organizira 5. savjetovanje uzgajivača konja u Republici Hrvatskoj, koje će se održati u Ivanić-Gradu u hotelu Sport.

Cilj Savjetovanja je stručno informiranje i edukacija uzgajivača i ljubitelja konja te ostalih zainteresiranih za sektor konjogojstva. Tijekom Savjetovanja održat će se predavanja iz područja zakonske regulative, uzgoja i selekcije, smještaja, zdravstvene zaštite i reprodukcije kopitara. Predavači su stručnjaci iz Ministarstva poljoprivrede, Agronomskog i Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Poljoprivrednog fakulteta J. J. Strossmayera iz Osijeka.

5_savjet_1 5_savjet_2