Login

Poticaji za 2023. godinu


Vrijeme objave: 29.12.2023 08:23

Pravo na poticaje imaju vlasnici HUUŠK konja, bez obzira na članstvo u udruzi, i to kobile i pastusi koje u 2023 godini imaju HUUŠK ždrebad, te konji – kobile i pastusi, a kastrati ne, koji su se natjecali u Hrvatskom konjičkom savezu i završili najmanje


title

Poticaji za 2023 godinu

Pravo na poticaje imaju vlasnici HUUŠK konja, bez obzira na članstvo u udruzi, i to kobile i pastusi koje u 2023 godini imaju HUUŠK ždrebad, te konji – kobile i pastusi, a kastrati ne, koji su se natjecali u Hrvatskom konjičkom savezu i završili najmanje jednu utakmicu.

 

Ispunjavanje formulara za poticaje je obveza svakog člana ponaosob. Ako želite uslugu ispunjavanja formulara od strane HUUŠK, za ispunjavanje tih formulara naplaćuje se naknada po grlu, po cjeniku, https://huusk.hr/Cjenik.aspx . 

 

Formular za ispunjavanje narudžbe formulara nalazi se na slijedećoj poveznici https://huusk.hr/Clanstvo/NarudzbaObrazaca.aspx

 

Potvrdnice koje izdaje i ovjerava HUUŠK, PRILOG III, PRILOG IV I PRILOG V SE NE NAPLAĆUJE, ALI U KOLIKO SAMI ISPUNAVATE OSTALE FORMULARE OVE POTVDVRNICE MORATE NARUČITI ispunjavanjem gore navedenog formulara.

Za konje koji su se natjecali u sustavu Hrvatskog konjičkog saveza vlasnici moraju od Hrvatskog konjičkog saveza tražiti ovjerenu potvrdu.

 

Rok za prijavu za izradu formulara i potvrdnica je do 20.01.2024.

Formulari ispunjeni od strane HUUŠK biti će vam poslani e-mailom i ovjereni, samo ih trebate potpisati. Slanje formulara je isključivo obveza vlasnika grla.

 

Rok za slanje svih dokumenata vezanih uz poticaje u ministarstvo je do 31.01.2024.

Poslati preporučeno i s povratnicom u tiskanom obliku pošaljite na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb.

Ako se odlučite za samostalno popunjavanje formulara, iste možete preuzeti OVDJE